WIJ ZORGEN VOOR UW FEEST OP MAAT

FEESTEN

De Mooie Molen biedt u verschillende zalen aan, startend vanaf 15 tot 300 personen, een riante tuin en een binnenkoer met koivijver. Het complex biedt uw gasten een grote parking voor 60 wagens met mogelijkheid elektrisch te laden.

Huwelijksfeesten

Ontdek de perfecte trouwzaal waar luxe en dromen samenkomen.

Vanaf het moment van verloving tot de grote dag zelf, biedt onze sfeervolle locatie het ideale decor voor een sprookjesachtige bruiloft.

Laat je betoveren door de luxe ambiance en creëer blijvende herinneringen terwijl jullie liefdesverhaal tot leven komt op deze unieke plek.

Maak van jullie bruiloft een tijdloos sprookje in onze trouwzaal.

Private dining

Samen genieten met familie en vrienden, er is altijd wel een reden om te vieren. Ons team helpt u graag om van deze gelegenheden onvergetelijke momenten te maken. De Mooie Molen is de uitgewezen locatie om uw feest, tot in de puntjes, tot stand te brengen.

Communie / lentefeest

Een communiefeest of vormsel op maat. Wij verzorgen met plezier een heerlijk diner voor de volwassenen en een aangepast menu voor de kinderen. Als afsluiter wordt een ijslam aangesneden aan tafel door de jong volwassene. Springkastelen, volksspelen of animatie kan door ons team verzorgd worden.

Het lentefeest heeft de laatste jaren een ware opmars gekend, de overgang naar de adolescentie wordt gevierd en het feest wordt in een passend jasje voor de jong volwassene gestoken. Voor de volwassenen wordt een heerlijk menu voorbereid, de kinderen krijgen een aangepast menu. Het dessert kan in thema voorzien worden, verwijzend naar de favoriete hobby van het feestvarken.

Babyborrel

Een babyborrel brengt je familie, vrienden en kennissen op één moment samen , dit kan perfect in één van onze zalen of op ons ruim terras met tuin.
Verschillende mogelijkheden zijn beschikbaar , receptie met hapjes of liever een uitgebreid dessertenbuffet in thema , een middaglunch of diner .
Door onze jarenlange ervaring zijn wij er van overtuigd een meerwaarde te kunnen bieden aan deze gelegenheid.

Vraag naar onze mogelijkheden

Rouwmaaltijden

Rouwmaaltijd, koffietafel of afscheidsreceptie is een samenzijn die na de afscheidsceremonie een troost kan bieden door mooie herinneringen met elkaar te delen. Het is een fijn moment om steun bij elkaar te vinden.

 We luisteren graag naar jouw idee om deze gelegenheid helemaal te laten aansluiten bij de levensvisie van je dierbare.

Klaar om jouw gelegenheid door ons te laten organiseren?

Neem met ons contact op en wij bekijken wat de mogelijkheden zijn .Wij helpen u met veel plezier verder. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij er van overtuigd een meerwaarde te kunnen bieden aan uw gelegenheid of feest