Samen genieten met familie en vrienden, er is altijd wel een reden om te vieren. Maar het brengt wat werk en organisatie met zich mee. Ons team helpt u graag om van deze gelegenheden onvergetelijke momenten te maken. Elk feest is anders en elke reden vraagt om wat extra aandacht. De Mooie Molen is de uitgewezen locatie om uw feest, tot in de puntjes, tot stand te brengen.

Uw privé feest

De Mooie Molen biedt u een perfecte locatie om van uw feest een succes te maken. In kleiner gezelschap of grotere getallen, wij verzorgen uw viering met de meeste zorg en zorgen voor een onvergetelijk feest.

De Mooie Molen biedt u verschillende zalen aan startend vanaf 15 tot 200 personen, een riante tuin en een binnenkoer met koivijver. Het complex biedt uw gasten een grote parking voor 80 wagens. Voor verdere informatie kunt u een kijkje nemen via deze link.

Vriendelijke bediening en een verfijnde keuken zijn een standaard in De Mooie Molen, maar ook voor de animatie helpen wij graag een handje. Springkastelen, kinderanimatie, zaaldecoratie, enz…  Om van uw feest een bruisend dansfeest te maken stellen wij u graag onze huis dj voor. Al uw vragen omtrend extra benodigdheden kan u doormailen via deze link