Ze groeien zo snel! Maak van deze dag een moment waarvan vrienden en familie lang zullen napraten. Een dag waar uw kind centraal staat. Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in een groene omgeving.

Communiefeesten

Een communiefeest of vormsel op elke maat. Wij verzorgen met plezier een heerlijk diner voor de volwassenen en een aangepast menu voor de kinderen. Als afsluiter wordt een ijslam aangesneden aan tafel door de jong volwassene. Springkastelen, volksspelen of animatie kan door ons team verzorgd worden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lentefeesten

Het lentefeest heeft de laatste jaren een ware opmars gekend, de overgang naar de adolescentie wordt gevierd en het feest wordt in een passend jasje voor de jong volwassene gestoken. Voor de volwassenen wordt een heerlijk menu voorbereid, de kinderen krijgen een aangepast menu. Het dessert kan in thema besteld worden, verwijzend naar de favoriete hobby van het feestvarken.

Welk feest het ook moge zijn, we vieren het samenzijn van goede vrienden en familie. Een belangrijke dag in het leven van een kind. Wij helpen U graag met het organiseren van een mooi feest en werken met een gedreven team om voor U de beste oplossing te bieden.

We nodigen U graag uit om meer informatie te geven. Stel vrijblijvend uw vragen via mail of contacteer ons per telefoon.

Wij staan steeds ter uwer beschikking voor het opstellen van een offerte volgens uw wensen.  Aarzel niet ons een mailtje te sturen op reservatie@dmm.be of ons telefonisch te contacteren op het nr. 052/369 540 teneinde een offerte voor uw feest aan te vragen.